Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez
Kezdőlapra  

Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Felnőtt Képzés


Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Felnőttképzés

 

Iskolánkat 1938-ban alapították.
A képzési forma és tartalom idõrõl- idõre a mindenkori igényeknek megfelelõen változott.  A fõ irányvonal a mezõgazdasági szakképzés, ezen belül is a gépészképzés volt.
Az elsõ lépéseket a korszerûsítés területén 1991-ben tettük meg a mezõgazdasági gépjavító és karbantartó szakközépiskolai képzés beindításával, mellyel párhuzamosan mezõgazdasági gépszerelõ és üzemeltetõ szakmunkásképzést is folytattunk.

1993-tól vadász-vadtenyésztõ szakmunkásképzést vezettünk be.  
1996-tól a kerti munkás speciális képzést, 2000-tõl érettségire épülõ közgazdasági alapozó képzést; Európa üzleti asszisztens és mezõgazdasági menedzserasszisztens szakot indítottunk be. Még ebben a tanévben a Gyöngyösi Mezõgazdasági Fõiskolával karöltve elindult levelezõ formában a Mezõgazdasági menedzserasszisztens akkreditált felsõfokú szakképzés ( érettségi után két tanév.) 
A 2004-es tanévtõl a bemutatottak szerint bõvült a képzésprofilunk.

A 250 férõhelyes modern kollégiumunk, négyágyas világos, tágas szobákkal és szabadidõ hasznos eltöltésére szolgáló lehetõségekkel várja vidéki tanulóinkat.

Gyakorlati oktatási bázisukhoz tanmûhelyek, géppark, kertészet 300 ha tangazdaság tartozik. 

Tanulóink életkorának megfelelõen segéd- motorkerékpár, mezõgazdasági vontató és személygépkocsi vezetõi engedélyt szerezhetnek.  A KRESZ oktatás tantervi követelmény.
Szakközépiskolai osztályunkban angol- német (választható) idegen nyelvi oktatás folyik, az informatika minden osztályban kötelezõ tantárgy. Felvételi vizsga nincs. A tanulókat a hozott érdemjegyeik alapján értékeljük.

Az iskola alapításától kezdõdõen a mezõgazdaság számára képzett szakembereket. Az eltelt évek alatt mindvégig az induláskor felvállalt feladatot végeztük a kor igényeinek megfelelõ szakmai szerkezetben. Az elkövetkezõ idõszakban is ezt szeretnénk folytatni.


Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
4220 Hajdúböszörmény, Radnóti Miklós u. 3.

OM azonosító: 031240
Nyilvántartási szám: 09-0049-04
AL-2584

felnőtt képzés, szakképzés, OKJ képzés, mezőgazdasági tanfolyamok, szakközépiskola, szakiskola,
.Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Felnőtt Képzés iskola oktatás hajdúböszörmény felnőttképzés aranykalászos gazda motorfűrész kezelő fakitermelő natura 2000 agrárkörnyezetgazdálkodás ákg akg méhész erőgép vontatóvezető t


Az oldal témája kapcsolódik:felnőtt képzés, szakképzés, OKJ képzés, mezőgazdasági tanfolyamok, szakközépiskola, szakiskola

belépés regisztráció
Gyorskereső
  keresés indítása
felnőtt képzés, szakképzés, OKJ képzés, mezőgazdasági tanfolyamok, szakközépiskola, szakiskola,

Kapcsolódó Tevékenységi körök
Fakivágás
Felnőttképzés
Felnőttoktatás
Iskola
Kollégium
OKJ képzés
Oktatás
Szakiskola
Szakképzés
Szakközépiskola

[ Impresszum | GY.I.K. | A.SZ.F. ]


Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Copyright © HGS Marketing Bt. 2004-2009